it_3
it_3
Växter och personal 2014 108
Växter och personal 2014 108
Växter och personal 2014 223
Växter och personal 2014 223
Växter och personal 2014 217
Växter och personal 2014 217
Växter och personal 2014 343
Växter och personal 2014 343
Växter och personal 2014 096
Växter och personal 2014 096
Växter och personal 2014 244
Växter och personal 2014 244

Avtalsformer

Köpa och hyra växter samt växtservice

Köp inkl. skötselavtal med växtgaranti och växtservice

Vid köp av växtinredning och växtservice så inleds samarbetet med ett besök av en av våra växtinredare som ser över ert behov och lämnar ett inredningsförslag. Vi tar bland annat hänsyn till ljusförhållande och vilka växter som är lämpligast för olika miljöer. Vill ni gå vidare levererar vi i enlighet med er tidsplan.

Med skötselavtalet säkerställer ni kvalitén på era växter vilket innebär  att våra servicetekniker besöker er efter överenskomna intervaller och tar hand om era växter så att de alltid är vackra och välskötta. Växterna vattnas, dammas, beskäres m.m. Med vår växtservice ingår växtgaranti i serviceavtalet vilket innebär att vi byter ut växten kostnadsfritt om den har förlorat sitt prydnadsvärde.

Växtuthyrning inkl skötsel med växtgaranti

Om du önskar hyra växter så inleds samarbetet med ett besök av en av våra växtinredare som ser över ert behov och lämnar ett förslag till att hyra växter . Vår växtuthyrning baseras på avtalstider från 1 år och längre.

Vid växtuthyrning så tecknas ett hyresavtal inkl. skötsel med oss. Det innebär att våra servicetekniker besöker er efter överenskomna intervaller och tar hand om era växter så att de alltid är vackra och välskötta när du ska hyra växter. Växterna vattnas, dammas, beskäres mm. för att alltid uppfylla de kvalitetskrav vi ställer. När vi tecknar avtal för växtuthyrning ingår växtgaranti.

Köp

Vid köp av växtinredning så inleds samarbetet med ett besök av våra växtinredare som ser över ert behov och lämnar ett inredningsförslag. Vid accept så levereras växterna efter önskat datum. Skötseln ansvarar ni själva för men vi hjälper gärna till med tips och råd.

Skötsel och växtservice

Om ni redan äger er växtinredning och vill leja bort skötseln så ansvarar vi gärna för det. Vid skötselövertag så inleds samarbetet med ett besök av en av våra växtinredare som inventerar igenom ert växtbestånd och gör en kvalitetskontroll av växterna så att vi kan lämna växtgaranti på era växter. Vi åtar oss även att sköta om era växter utan växtgaranti.

Kontakta oss

Namn:

E-post:

Telefonnummer:

Intresserad av:

Meddelande:

Nyheter

  • Nya växter och möbler hos Feelgood!

    Feelgood fick en grönare entré!

  • Klarna utökar med nya kontor.

    Ny leverans av vackra kärl och växter på söder!

  • Alviks renovering klar!

    Ännu finare arbetsmiljö efter renovering i Alvik!