it_3
it_3
Växter och personal 2014 108
Växter och personal 2014 108
Växter och personal 2014 223
Växter och personal 2014 223
Växter och personal 2014 217
Växter och personal 2014 217
Växter och personal 2014 343
Växter och personal 2014 343
Växter och personal 2014 096
Växter och personal 2014 096
Växter och personal 2014 244
Växter och personal 2014 244

Växtservice – Hyra & köpa växter

Känner du att det är dags för dig och ditt företag att investera i nya växter? InredningsTaktik är er fullständiga partner när det kommer till växtservice. Vi hjälper er hitta rätt växter för att höja arbetsatmosfären ytterligare på just ditt kontor. En arbetsplats som är inredd med gröna växter höjer både trivseln och arbetsmiljön för de anställda och deras besökare.

Växtservice - köp & hyr växter

Hur fungerar vår växtservice?

När du bestämmer dig för att investera i växtservice från oss på InredningsTaktik, kommer du att komma i kontakt med våra professionella växtinredare. Våra inredare kommer då att besöka ditt företag och se över era behov, därefter kommer de att ta fram ett skräddarsytt förslag som passar för just era lokaler, där du antingen kan hyra delar eller helheten av alla rekommenderade växter.
I samband med växtuthyrningen tecknas det även ett underhållningsavtal, där vi hjälper er att hålla alla växter i toppskick. När vi underhåller våra växter ser vi alltid till att de vattnas med rätt mängd, dammas av och får korrekt utförd beskärning, vid behov. Vi har alltid höga kvalitetskrav på alla våra uthyrda växter.

Köp dina växter hos oss

Känner du att ni istället vill ha hjälp att köpa egna växter, inga problem. Våra växtinredare kan givetvis hjälpa er att investera i era egna växter. Då kommer våra inredare på ett besök och tar fram ett inredningsförslag tillsammans med er på plats. Därefter levererar vi era växter efter överenskommen dag och tid.

Varför kontorsväxter?

Inredningstaktik är din fullständiga partner när det kommer till att hyra eller köpa växter till kontoret, vi hjälper dig med allt från valet av växter till skötseln av dem. Vi gör det enkelt och bekvämt för dig som vill ha en väl inredd och trevlig arbetsplats, där personalen trivs. Då personalen spenderar många timmar på kontoret, är det extra viktigt att miljön är tillfredsställande och optimal. Allt för att höja arbetsmoralen och arbetsinsatsen ytterligare på din arbetsplats.

Kontakta oss

Namn:

E-post:

Telefonnummer:

Intresserad av:

Meddelande:

Nyheter

  • Nya växter och möbler hos Feelgood!

    Feelgood fick en grönare entré!

  • Klarna utökar med nya kontor.

    Ny leverans av vackra kärl och växter på söder!

  • Alviks renovering klar!

    Ännu finare arbetsmiljö efter renovering i Alvik!