it_3
it_3
Växter och personal 2014 108
Växter och personal 2014 108
Växter och personal 2014 223
Växter och personal 2014 223
Växter och personal 2014 217
Växter och personal 2014 217
Växter och personal 2014 343
Växter och personal 2014 343
Växter och personal 2014 096
Växter och personal 2014 096
Växter och personal 2014 244
Växter och personal 2014 244

Växttavla och växtvägg

Det finns många fördelar med växter som placeras på vägg i form av en växtvägg eller en mindre installation som en växttavla. Yteffektiviteten är kanske den mest påtagliga effekten. Möjligheten att öka fokus på en vacker växtinstallation monterad på en vägg är kanske det som lockar allra mest när företag vill optimera utfallet på sin växtinvestering.

Växttavla och växtvägg i reception på företag

Uppskattningen av personal och kunder är mycket stor!

En tom vägg i en entré, en reception eller i ett lunchrum är exempel på platser som ofta väljs för växttavlor och växtväggar. InredningsTaktik sköter om växterna och fyller på vatten med jämna mellanrum om det är ett modulärt system (slutet). Detta system är det populäraste och som det säljs allra flest utav.

Växttavlor är smart konstruerade med rektangulära moduler som sätts samman för att täcka den yta som önskas. Dessa bygger inte lika mycket på djupet i förhållande till den integrerade växtväggen. Orsaken till det är att den har ett slutet bevattningssystem och en vattentank som InredningsTaktik´s servicetekniker fyller på vid varje servicetillfälle.

Den modulära väggen är mycket dekorativ och kan i princip installeras var som helst eftersom den inte kräver anslutning till vatten och avlopp. En mörk väggyta kan bli en stor tillgång med en ny växttavla genom att montera några spottar som lyser upp platsen. Helt plötsligt har du förvandlat väggen till en attraktiv inspirationskälla på arbetsplatsen!

Ett alternativt system (växtväggen) är ett integrerat system som kopplas till befintligt VA system vilket är vanligast till större växtväggar. Dessa växtväggar är i många fall de största och mer heltäckande lösningarna inomhus. Eftersom en växtvägg skräddarsys anpassas den helt till varje specifik plats och kan löpa över hela aktuella väggytan.

En mycket vacker installation är ett faktum!

Kontakta oss

Namn:

E-post:

Telefonnummer:

Intresserad av:

Meddelande:

Nyheter

  • Nya växter och möbler hos Feelgood!

    Feelgood fick en grönare entré!

  • Klarna utökar med nya kontor.

    Ny leverans av vackra kärl och växter på söder!

  • Alviks renovering klar!

    Ännu finare arbetsmiljö efter renovering i Alvik!