Skidor, Dam, VŠrldscupen, Falun, 15 km klassisk stil
Skidor, Dam, VŠrldscupen, Falun, 15 km klassisk stil
_OB_3731
_OB_3731
Fotboll, Allsvenskan, AIK - DjurgŒrden
Fotboll, Allsvenskan, AIK - DjurgŒrden
20160126-14
20160126-14
Handboll, EM, Dam, Slovenien - Sverige
Handboll, EM, Dam, Slovenien - Sverige
MTdec1004
MTdec1004
Skidor, Dam, Världscupen, Falun, 15 km klassisk stil
Skidor, Dam, Världscupen, Falun, 15 km klassisk stil
Sve Ryssland Kährs
Sve Ryssland Kährs

Exponeringsformer

Fasta stationära skyltar

Fasta stationära skyltar är den mest traditionella exponeringsformen. Fasta reklambudskap ger träffsäker exponering vid varje TV-sändning. Förekommer allt som oftast vid traditionell nyhetsbevakning i SVT.

Sargskyltar på ishockeymatcher och kortsidesskyltar på fotbollsmatcher är exempel på effektfulla fasta skyltar. För att skapa bästa tänkbara effektåtergivning i TV strävar vi alltid efter upprättstående skyltar.

De fasta skyltarna är oftast tillverkade som banderoller som i sin tur appliceras på plyfaskivor, rinkvinyler används till ishockeyn och vid vissa tillfällen används även pvc-plast.

Digital LED-reklam

Den digitala LED-reklamen är den senaste och mest innovativa exponeringsformen. Här ges möjligheten att kombinera ihop ett företagsnamn/varumärke med ett riktat budskap. Ger stor uppmärksamhet och hög igenkänningsgrad när ett varumärke exponeras på egen hand runt t.ex. en fotbollsplan.

LED-reklamen exponeras växelvis mellan flera olika annonsörer under matchens gång. Denna exponeringsform passar bäst för kunder med riksintresse vid helsända evenemang i våra största TV-kanaler. LED-reklamen skall vara en exklusiv produkt och av den anledningen strävar vi alltid efter att exponera ett varumärke åt gången utmed hela reklamytan istället för att dela upp varje sekvens mellan flera olika budskap.

Ett undantag till denna regel kan vara de föreningar som söker lokala sponsorer där TV-exponeringen inte är av avgörande betydelse. För att få ut optimalt utfall av arenareklamintäkterna bör då denna LED-reklam placeras utmed den blinda långsidan (den ej TV-mässiga).

Digital LED-reklam

Golvreklam

Golvreklam används främst vid inomhusidrotter som handboll och innebandy, förekommer även en del i samband med basketmatcher och övriga inomhusidrotter. Bäst effekt får denna exponeringsform i de sporthallar där huvudkameran är högt placerad. Golvreklamen är en folie som appliceras direkt på golvet med hjälp av klister och tejp, finns som engångsmaterial och återanvändningsbara.

Golvreklam

Dräktreklam

Dräktreklam är ytterligare en effektfull exponeringsform som vi har i vårt stora produktutbud. Här strävar vi efter ett fåtal stora tydliga reklambudskap som vi applicerar på matchtröjor, byxor och hjälm. TV-exponeringen erhåller vi främst vid intervjuer och vid helsända evenemang från exempelvis skidsport och ishockey. Mycket effektfullt även i den lokala dagspressen då vi ofta erhåller matchbilder på tidningarnas sportsidor.

Dräktreklam

Backdrops

Backdrops (intervjubakgrund med logotyper).

Billboards

Billboards: Denna sändning presenteras av…..

Programsponsring i SVT och TV4 är ytterligare ett komplement till Er arenareklamsatsning. Med ett programsponsorskap exponeras ditt varumärke till större delen av det svenska folket. Dessutom i en trovärdig och i övrigt reklamfri miljö.

Kontakta oss

Namn:

E-post:

Telefonnummer:

Intresserad av:

Meddelande:

Nyheter

  • Svenska segrar i Finnkampen!

    Både damerna och herrarna vann i årets Finnkamp.

  • Södertälje Kings svenska mästare 2019!

    Taktik gratulerar svenska mästarna!

  • Bandyfinalerna avgjorda!

    Underhållande när bandymästarna korades!